Verborgen pareltjes in het buitenland

Hidden gems abroad

Tijdens het zeilen kun je gemakkelijk toeristische en populaire plekken vinden. In deze blog hebben we een aantal unieke en minder drukke plekken voor je op een rijtje gezet, zodat je in alle rust van je vakantie kunt genieten. Maak je geen zorgen over drukke havens en stranden, wij hebben dit.

Biševo, Kroatië

Biševo, Kroatië

Zeegrotten zijn erg populair. Op het eiland Biševo in Kroatië vind je de prachtige Blauwe Grot. De diepblauwe grot vertoont bijna een onnatuurlijk effect, op zonnige dagen weerkaatst het licht waardoor de grot een buitengewone gloed krijgt. Helaas is het niet mogelijk om het eiland met je eigen jacht te bezoeken, je kunt wel naar het naburige eiland Vis gaan om een tour naar de grot te nemen.

Montenegro

Montenegro

Als je naar Montenegro zeilt, is het gewoonweg onmogelijk om maar één gebied te kiezen om te verkennen. Dus we raden je aan om het hele land te bekijken, dit is mogelijk omdat het een heel klein land is. Montenegro heeft veel prachtige stranden en een schitterende kust. Dus of je nu wilt zonnebaden, de plaatselijke dorpjes wilt bezoeken of bergen wilt beklimmen, Montenegro is the place to be.

La Graciosa, Spanje

La Graciosa, Spanje

Veel mensen verlangen naar een rustig en verlaten strand. Helaas is dit moeilijk te vinden in de populairste vakantielanden. La Graciosa is een eiland vlak voor Lanzarote, met prachtige en meestal rustige stranden. Het eiland is alleen bereikbaar per boot en onafhankelijke reizigers hebben toestemming nodig om hier aan te meren.

In de laars van Italië

In de laars van Italië

De laars van Italië leent zich perfect als locatie voor een vaarvakantie. Dit tropische gebied voorziet je van zon, heerlijk water, lekker eten en prachtige zeilroutes. Geniet van het eten en het geweldige uitzicht in Napels en zeil verder naar Sicilië. Ook hier is het eten geweldig, er wordt zelfs gezegd dat de Siciliaanse keuken echt op de troon staat.

Skiathos, Griekenland

Skiathos, Griekenland

Skiathos is gewoon beeldschoon. Het Griekse eiland heeft de mooiste stranden ooit. Witte kiezelstranden, turquoise water en prachtige rotsen. Skiathos heeft vele rustige baaien met kiezel- of zandstranden. Het strand van Lalaria is het meest bezochte strand van Skiathos. Als je Skiathos per boot bezoekt, vaar dan rechtstreeks naar de nabijgelegen zeegrotten. Afhankelijk van de stand van de zon krijgen de grotten een bijzondere gloed.

Galešnjak, Kroatië

Galešnjak, Kroatië

Galešnjak, ook wel het hart-eiland genoemd vanwege de duidelijke vorm, is je waarschijnlijk niet bekend. Galešnjak staat vooral bekend om de leuke vorm van het eiland en de rustige tropische stranden. Het eiland ligt tussen de Dalmatische kust en het eiland Pašman en is uitsluitend per boot bereikbaar. Kroatië is een geweldig land om te zeilen vanwege de duizenden kleine eilandjes, perfect voor rustige maar avontuurlijke zeilvakanties.

Over BlueWater Registratiediensten

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Kijk eens naar verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

30 april 2024