Poolse bootregistratie zonder in de EU te wonen

Polish boat registration without living in the EU

Wil je profiteren van de wet- en regelgeving van de EU en je boot registreren onder Poolse vlag? Dan is het mogelijk om een Poolse bootregistratie te krijgen, zelfs als je niet in de EU woont. Het registreren van je boot onder Poolse vlag heeft verschillende voordelen.

Voordelen van Poolse bootregistratie

Het registreren van je boot in Polen is een snel registratieproces dat binnen drie weken klaar is. Als je haast hebt, is deze bootregistratie ook mogelijk binnen 5 dagen met onze Ultra Fast Registration. Voor deze service rekenen we iets extra vanwege de extra tijd die we hierin moeten steken. De Poolse bootregistratie is wereldwijd geldig en kan door alle nationaliteiten worden aangevraagd.

Om een Poolse bootregistratie aan te vragen zijn er geen maritieme beperkingen en geen Poolse vertalingen nodig. Nadat je je boot onder Poolse vlag hebt geregistreerd, is je boot voor het leven geregistreerd. Als je je boot registreert bij BlueWater Registration Services, kun je rekenen op een probleemloos registratieproces in minder tijd en tegen lagere kosten. Wij zijn Europees marktleider in registraties van plezier- en commerciële jachten en boten.

Wie komen in aanmerking voor registratie van Poolse jachten?

Er is geen beperking. Iedereen die een jacht of boot bezit, kan zijn of haar boot registreren onder Poolse vlag. Zelfs wie geen EU-burger is, kan een geldige Poolse bootregistratie krijgen. In dit geval hebben we verschillende opties voor je zonder dat je een inwoner van Polen of zelfs de EU bent.

Wat is het proces?

BlueWater Registration Services zal een bedrijf in de Europese Unie voor je oprichten en jij moet het eigendom van je vaartuig aan dit bedrijf overdragen door de bill of sale te ondertekenen. Dit proces voor de registratie van een nieuw bedrijf kan drie tot vier weken duren. Dit bedrijf dat we voor je hebben opgezet is niet actief en gebruiken we alleen voor de registratie van je boot. Je bent de enige aandeelhouder en directeur van dit bedrijf.

Vereiste documenten voor Poolse bootregistratie

  • Bill of sale
  • Boothandleiding of een keuringsrapport of meetbrief jacht is langer dan 14.00 meter
  • Foto rompnummer
  • CE-certificaat en foto van CE-plaatje
  • Foto van motorplaat
  • Als het jacht langer is dan 15,00 meter hebben we ook een inspectierapport nodig van een Poolse inspecteur. (binnen 1 jaar na afgifte van het kentekenbewijs).

Hoe werkt het?

Wij zijn Europees marktleider op het gebied van bootregistraties. Daarom werken we systematisch en snel. Op onze website vind je een eenvoudig stap voor stap Pools bootregistratieformulier. We vragen je vriendelijk om deze stappen te volgen en de vereiste velden in te vullen en de vereiste documenten te uploaden, zodat we alles hebben om je aanvraag te voltooien.

Zodra we alles hebben wat we nodig hebben om je bootregistratie te verwerken, ontvang je een factuur. Nadat je de betaling hebt gedaan, beginnen we met het registratieproces. Wanneer de registratie is voltooid, ontvang je alle officiële documenten per koerier.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen. Stuur ons een e-mail op info@yachtregistration.services of bel ons: +31 58 707 42 39.

30 april 2024