Poolse bootregistratie online aanvragen

Request a Polish boat registration online

Poolse bootregistratie wordt tegenwoordig steeds populairder. Een Poolse bootregistratie aanvragen kan gemakkelijk online. BlueWater Registration Services is Europees marktleider op het gebied van bootregistraties. We hebben het hele proces van stap tot stap geautomatiseerd.

Geldig over de hele wereld

Het allereerste voordeel is dat een Poolse bootregistratie geldig is over de hele wereld. Zodra je jacht of boot onder deze vlag is geregistreerd, hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt het vaartuig overal mee naartoe nemen, of het nu voor recreatie of zaken is.

Officiële Poolse registratie

Als je van plan bent om een Poolse bootregistratie te regelen, kun je er zeker van zijn dat er geen fraude plaatsvindt. Je vaartuig krijgt een officiële registratie, die je het recht geeft om met je boot in lokale en internationale wateren te varen. Je zult geen regels overtreden.

Mogelijk voor alle nationaliteiten

Ben je geen Poolse inwoner maar wil je toch graag je boot onder Poolse vlag laten registreren? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want het is voor alle nationaliteiten mogelijk om deze specifieke vlag voor hun boot of jacht te krijgen. Hoe? We hebben een blog geschreven over Poolse bootregistratie zonder in de EU te wonen. Lees onze blog voor meer informatie over dit onderwerp.

Snelle Poolse bootregistratie

Wanneer je de trotse eigenaar van een boot wordt en de horizon wilt bevaren, wil je je boot misschien zo snel mogelijk registreren zodat je kunt wegvaren. Aangezien er veel vlaggen zijn waaronder je een jacht geregistreerd kunt krijgen, is de Poolse vlag een optimale keuze omdat het schip binnen 3 tot 4 weken geregistreerd wordt. Dit is een vrij competitieve periode in vergelijking met andere bootregistraties. Heb je haast? Laat ons dan je boot binnen 5 dagen registreren via onze Ultra Fast Procedure.

Ultrasnelle procedure beschikbaar

Je kunt de supersnelle procedure aanvragen om je Poolse bootregistratie binnen 5 dagen te krijgen. We rekenen een beetje extra voor deze service vanwege de extra kosten die we moeten maken om alles te versnellen. Je ontvangt je registratiebewijs per koerier.

Geen vertaling nodig

Als je bang bent dat je de documenten in het Pools moet laten vertalen of dat je de taal moet leren, maak je dan geen zorgen. Stuur ons gewoon de vereiste documenten via de online bootregistratieprocedure en wij zorgen voor alles. BlueWater Registration Services zorgt voor het hele documentproces.

Geen jachtonderzoek

Als je boot kleiner is dan 24 m is er geen keuring nodig. Je kunt gemakkelijk de bootregistratie aanvragen en voor je het weet heb je je registratiebewijs in handen. Als je boot langer is dan 24 m, moet je zorgen voor een yacht survey. Als je hier vragen over hebt, neem dan contact met ons op.

Poolse bootregistratie is levenslang geldig

Een belangrijke reden achter de populariteit van een Poolse bootregistratie is dat het registratiebewijs levenslang geldig is. Je hoeft niet steeds een nieuwe te kopen of de oude te laten vernieuwen. Zodra je je officiële documenten hebt, hoef je nooit meer een bootregistratie voor die boot aan te vragen.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

30 april 2024