Nieuwe registratie: San Marino jachtregistratie

New registration: San Marino yacht registration

BlueWater Registration Services is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we een nieuwe registratie aanbieden: de San Marino jachtregistratie! De San Marino jachtregistratie zorgt voor een snelle en efficiënte registratie in Europa. Benieuwd naar de voor- en nadelen van de San Marino jachtregistratie? Blijf deze blog lezen en we vertellen je alles over deze jachtregistratie.

De San Marino Jachtregistratie

San Marino is een bekende vlag die overal ter wereld geldig is. San Marino is sinds 2002 lid van de IMO en is in 2021 begonnen met een nieuw scheepsregister, dat zorgt voor een snelle en efficiënte registratie in Europa. Aangezien de vlag van San Marino zeer gerespecteerd wordt, bespaart het je een hoop bureaucratie en administratieve rompslomp bij het binnenvaren van een nieuwe jachthaven/land.

Voordelen van de San Marino Jachtregistratie

De San Marino jachtregistratie heeft veel voordelen, een paar van de grootste voordelen van het registreren van je jacht onder de San Marino vlag zijn:

  • Je registratie is klaar in slechts twee werkdagen
  • Lage registratiekosten
  • Memorandum van overeenstemming van Parijs Wit op de lijst
  • Inclusief AIS & MMSI radiolicentie
  • Wereldwijd geldig
  • Ook geschikt voor commerciële jachten
  • De procedure is online beschikbaar
  • Geldig voor 5 jaar
  • Geen beperkingen voor de nationaliteit van eigenaars en bemanning

De belangrijkste voordelen van de San Marino jachtregistratie zijn de lage kosten en het snelle registratieproces. Dit maakt de San Marino jachtregistratie extreem populair. De jachtregistratie vereist geen inspectie voor privéjachten zolang het jacht minder dan vierentwintig meter lang is. De San Marino jachtregistratie is ook geschikt voor commerciële jachteigenaren, met het grote voordeel dat er geen beperkingen zijn op de nationaliteiten van de eigenaren en de bemanning.

Eenvoudig aanvraagproces

Wist je dat de aanvraagprocedure voor de San Marino zeer snel en goedkoop is? BlueWater Registration Services verzorgt het hele registratieproces in het Engels. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige stappen online te volgen en ons de vereiste documenten te sturen. Wanneer we alle benodigde documenten hebben ontvangen, vragen we de registratie van het jacht in San Marino voor je aan. We hebben de volgende documenten nodig om de registratie van uw San Marino jacht aan te vragen:

  • Kleurenscan van je paspoort of ID-kaart
  • Bedrijfsdocumenten als het jacht eigendom is van een bedrijf (niet ouder dan 6 maanden)
  • Bill of Sale of bouwcertificaat (notarieel bekrachtigd als het jacht korter is dan 10 meter)
  • Volmacht (die zullen we je geven)
  • Bewijs van verwijdering van het vorige register (indien van toepassing)
  • Vorig internationaal tonnagecertificaat (indien beschikbaar)
  • Ingevulde aanvraagformulieren (die krijg je van ons)
  • Kopie van uw jachtverzekeringspolis (voor jachten langer dan 24 meter)

Zodra je aanvraag is afgerond, uploaden we de registratiedocumenten zodat je ze meteen kunt gebruiken! Je ontvangt de San Marino jachtregistratie binnen slechts 2 werkdagen. Dit maakt onze San Marino jachtregistratie een van de snelste procedures ter wereld.

Moet ik een Europees burger zijn om me te registreren voor de San Marino Yacht Registration?

Voor een registratie van een jacht in San Marino hoef je geen Europees staatsburger te zijn. Aangezien San Marino in Europa ligt maar geen deel uitmaakt van de EU, is de registratie geschikt voor booteigenaren over de hele wereld. De San Marino jachtregistratie kent ook geen beperkingen voor de nationaliteiten van eigenaren en bemanning op commerciële schepen. Als niet-ingezetene van San Marino moet je echter een lokale agent als vertegenwoordiger hebben. We regelen dit graag voor je. Hiermee krijg je een officiële geregistreerde agent in San Marino voor slechts €100 per jaar (€500 voor de 5-jarige registratie van je licentie). De vergoeding is hetzelfde voor privéjachten en commerciële jachten.

Kosten van de San Marino Jachtregistratie

De totale kosten van de San Marino jachtregistratie zijn laag in vergelijking met andere jachtregistraties. De prijs van deze jachtregistratie is gebaseerd op de lengte van het jacht. De San Marino Yacht Registration kost € 525,- voor jachten onder de 10 meter en € 1.600,- voor jachten boven de 10 meter. Dit is exclusief de extra kosten van de lokale agent en onze verwerkings- en administratiekosten. Deze kosten omvatten:

  • Het San Marino jachtregistratiecertificaat
  • AIS & MMSI radiolicentie
  • Belastingen en heffingen

Over BlueWater Registratiediensten

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten. BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Kijk naar verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders. Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

27 april 2024