Nederlandse ICP Light registratie niet langer geaccepteerd in Europa

Dutch ICP Light registration no longer accepted in Europe

Na wijzigingen in wet- en regelgeving wordt de Nederlandse ICP Light registratie niet langer geaccepteerd als bootregistratie. Tot voor kort was de zeer populaire Nederlandse ICP Light registratie geldig in bijna elk land in de EU. Sinds oktober 2020 wordt dit type registratie niet meer geaccepteerd in Italië en sinds 2021 helaas in heel Europa.

De Nederlandse ICP Light registratie was alleen een eigendomsregistratie, zonder vlag. Een vlag maakt de registratie bekend en geldig voor de (Europese) autoriteiten.

In sommige gevallen is het gebeurd dat een jacht werd vastgehouden en de jachthaven pas mocht verlaten nadat de eigenaar was overgestapt op een bootregistratie met een vlag. Om dit te voorkomen, raadt BlueWater Registration Services aan om op zoek te gaan naar een bootregistratie die bij jou en je wensen past. We bieden drie verschillende bootregistraties aan.

  • De populaire en betaalbare Poolse bootregistratie
  • Nederlands Wereldwijd registreren
  • UK Deel 1-registratie

Momenteel is de Poolse bootregistratie de populairste bootregistratie. Het is wereldwijd geldig, er is geen inspectie nodig en je ontvangt de voorlopige registratie binnen een paar dagen. Hierdoor kun je vrijwel meteen het water op. Benieuwd naar wat deze bootregistratie nog meer te bieden heeft? Bekijk onze informatiepagina over de Poolse bootregistratie.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Kijk eens naar verschillende jachtregistraties of AIS & MMSI Service. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

30 april 2024