Jachtregistratie- Waar te beginnen?

Yacht Registration- Where to Start?

Neem je tijd…

Als je van plan bent om je geld te investeren in een zeil- of motorjacht, moet je weten dat deze investering van internationale aard is. BlueWater Registration Services is er om u te adviseren over de belangrijke kwestie van jachtregistratie.

U moet de juiste beslissingen nemen om het juiste land te kiezen voor deregistratie van uw jacht . Een verstandige beslissing is om jachtprofessionals te raadplegen om het juiste bedrijf te vinden. Soms ben je het slachtoffer van oplichterij of moet je je bezittingen en paspoort blootgeven en ook onnodige verplichtingen en belastingen, dus pas op en vraag professioneel advies om dit te voorkomen.

U moet geen beslissingen nemen in opwinding of een bedrijf kiezen dat jachtregistratie aanbiedt. Het land waarin je je boot of jacht wilt registreren kan van invloed zijn op het geldbedrag, de reisvrijheid en nog veel meer. In sommige landen mag je vrij reizen naar andere rechtsgebieden, in andere niet. De meeste landen vragen hoge registratierechten, belastingpercentages en andere kosten. Je moet er dus onderzoek naar doen en dan het juiste land en bedrijf kiezen voor registratie. BlueWater Registration Services is een goede keuze om je te helpen bij de registratie van jachten en boten.

Wees slim in wat je kiest…

Je moet je vlag slim kiezen. Het kiezen van de vlag van een jacht of boot is een belangrijke beslissing die je kunt nemen bij het kopen van een jacht. Het kiezen van een vlag heeft invloed op je belastingen, privacy en blootstelling aan aansprakelijkheden. De meeste eigenaren van een jacht of boot kiezen voor de EU of het VK om hun jacht te registreren. Door de juiste plaatsen te kiezen, kun je lastige regels of belastingen vermijden. Je moet kiezen voor een plek met een gunstig registratiebeleid.

U moet samenwerken met professionals om het juiste land te kiezen voor de registratie van uw jacht. Zodra je boot in een land geregistreerd is, is alle wetgeving van dat land van toepassing op je jacht of boot. Er zijn veel landen die een aantrekkelijke belastingstructuur hebben, maar je kunt te maken krijgen met andere problemen. Je moet kiezen voor een land dat goed wordt gerespecteerd door de EU en de VS. Ga niet in zee met een land dat al een slechte reputatie heeft, want dat kan lastig voor je zijn.

Frequente inspecties van de belasting- en grensautoriteiten zullen het gevolg zijn.

BlueWater Registration Services, de registratiespecialist…

De meeste mensen beschouwen Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen als de meest aantrekkelijke landen om hun boot of jacht te registreren. Een van de beste als het belangrijkste voordeel van kiezen is dat je binnen enkele dagen geregistreerd kunt zijn. Bijvoorbeeld met de Nederlandse EU ICP Light Registration, de Poolse of UK Part 1 registratie.

De meeste booteigenaren geven de voorkeur aan Nederland, Groot-Brittannië en Polen boven andere landen. Eigenaren van jachten kunnen veel geld besparen door te registreren onder Nederlandse, Britse of Poolse vlag. De registratie- en belastingvereisten zijn hier minimaal. Je moet ook alles weten over de lichte en globale registratie. Je hoeft alleen maar te beginnen met het vinden van professionals die je door het hele registratieproces kunnen begeleiden.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen. Stuur ons een e-mail op info@yachtregistration.services of bel ons: +31 58 707 42 39.

30 april 2024