Bootregistratie met BlueWater Registratie Services

Boat registration with BlueWater Registration Services

Eindeloze stukken water, de schilderachtige gebieden ver in de oceaan, de betoverende zonsopgangen en zonsondergangen. Een droom die elke bootliefhebber wil beleven.

Een doorgewinterde booteigenaar of -verkoper weet dat er veel meer komt kijken bij het bezitten van een boot dan op het eerste gezicht lijkt. Je kunt alleen van al deze dingen genieten als je een geldige bootregistratie hebt. Dus zodra je een schip hebt aangeschaft, is de volgende stap om het te laten registreren onder de vlag van een jurisdictie naar keuze. Voordat je naar iemand anders gaat, geven we je graag wat inzicht in de voordelen die BlueWater Registration Services je kan bieden.

Snel en efficiënt

Als je een jacht hebt gekocht, is het moeilijk om ook maar een minuut te wachten om ermee de oceaan op te gaan en er het beste van te maken. Om van haven naar haven te kunnen varen, is het belangrijk dat je je boot laat registreren. Als je dat niet hebt gedaan, kun je serieuze problemen krijgen. BlueWater Registration Services biedt je een snel en efficiënt proces dat ervoor zorgt dat je boot zelfs binnen een paar dagen geregistreerd wordt.

Bootregistratie tegen laag tarief

BlueWater Registration Services laarzen van concurrerende tarieven en volledige transparantie in papierwerk. Tijdens het registratieproces kom je niet voor verrassingen te staan met betrekking tot verborgen kosten. Je kunt er zeker van zijn dat je zo laag mogelijke vaste tarieven krijgt.

Wij maken bootregistratie mogelijk voor eigenaars zonder EU-paspoort

Heb je geen EU-paspoort? Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij registreren je schip ook in zo’n geval legaal en met de juiste papieren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en we staan bekend als de Europese marktleiders voor bootregistraties.

Uitstekende klantenservice

Zodra de registratie van uw jacht is voltooid, streven we ernaar om u te blijven voorzien van deskundige diensten. Als er zich op een bepaald moment een probleem voordoet, krijg je de juiste begeleiding en ondersteuning. Hiervoor zijn onze medewerkers 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar.

Verschillende diensten voor bootregistratie

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals Poolse bootregistratie, EU ICP Light Registration, AIS & MMSI Service en nog veel meer onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is bootregistratie en niets anders. Werken met ons betekent dat je werkt met een gekwalificeerd, kwalitatief en concurrerend bedrijf met veel ervaring. Allemaal gericht op bootregistraties.

Feel free to get in contact with us. Our service staff is happy to help you with any questions.
30 april 2024