Beste zeilplekken in Europa

Best places to sail in Europe

Ben je een bootmens en hou je ook van het stadsleven? Dan is deze blog een must voor jou. Want wat is er mooier dan een prachtige stad bekijken vanaf een boot? In deze blog bespreken we de mooiste steden in Europa waar je doorheen kunt varen.

Stockholm, Zweden

Stockholm is de hoofdstad van Zweden. Zweden bestaat uit 14 ‘eilanden’ met 57 bruggen die deze eilanden met elkaar verbinden. Je kunt hier een mooie boottocht maken over de Djurgårdsbrunns kanalen, die je uiteindelijk naar het beroemde Vasamuseum brengt met zijn oorlogsschip uit de 17e eeuw. Langs veel kanalen liggen ook stranden waar je met het gezin kunt picknicken. De mooiste vind je bij Rålambshovsparken. Maar in Stockholm kun je ook de boot nemen naar Södermalm, waar je coole bars vindt met leuke vintagewinkels en een geweldig uitzicht.

Stockholm, Zweden

Hamburg, Duitsland

Neoklassieke gebouwen: dat is waar Hamburg voor staat. De stad bestaat uit vele grachten en de hoogte waarop de huizen zijn gebouwd is uniek en fascinerend om te zien.

Hamburg, Duitsland

Brugge, België

De prachtige hoofdstad van West-Vlaanderen wordt volgens ons onderschat. Deze goed onderhouden stad staat bekend om zijn grachten en gotische architectuur. Met de boot door Brugge varen is een must voor architectuurliefhebbers. In Brugge vind je een bouwstijl die je elders in de wereld niet zult vinden en dit wordt prachtig weergegeven vanaf een boot.

Brugge, België

Amsterdam, Nederland

Amsterdam heeft 165 grachten met een totale lengte van 75 kilometer. De stad bestaat ook uit 1281 bruggen; het is echt een grachtenstad. Je kunt dus ook veel van de stad zien vanaf het water. Er zijn verschillende routes die je kunt nemen in Amsterdam. Je hebt bijvoorbeeld de plantage route van 10 kilometer voor de groene liefhebber. Je hebt de culinaire route die langs de hotspots van Amsterdam vaart en waar je op veel plaatsen gemakkelijk kunt aanmeren. En je hebt ook de architectuurroute om de meest bijzondere architectuur van de stad te zien. Je kunt deze routes doen via rondvaartboten, maar je kunt het ook zelf doen. Een van de aanbevelingen is zeilen op het IJ. Je kunt de Noordzee op via het IJ.

Amsterdam, Nederland

Venetië, Italië

Venetië is een prachtige waterstad die je zeker een keer in je leven moet zien. De stad is alleen al een bezoek waard om in een gondel te zitten en door de prachtige straten van Venetië te varen. Het is niet voor niets behoorlijk druk hier in het hoogseizoen. De stad zelf is als een schilderij en er is meer dan genoeg cultuur om op te snuiven.

Venetië, Italië

Je boot registreren

Ben je op zoek naar een bootregistratie om de hele wereld vanaf het water te ontdekken? Alle jachtregistraties van BlueWater Registration Services zijn wereldwijd geldig. Vergelijk hier alle verschillende bootregistraties.

BlueWater registratiediensten voor uw jachtregistratie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen.

30 april 2024