5 voordelen van bootregistratie

5 advantages of boat registration

Als je wereldwijd wilt reizen met je gekochte boot, jacht of jetski, heb je waarschijnlijk een bootregistratie nodig. Je kunt de registratie van een boot niet uitstellen, want zonder registratie kun je niet optimaal genieten van yachting. Met deze registratie kun je veel populaire landen en plaatsen eromheen bereizen. Je hoeft geen extra belastingen of kosten te betalen nadat je je boot hebt geregistreerd. In deze gids hebben we veel voordelen genoemd van het vandaag nog laten registreren van uw jacht, bekijk ze hieronder:

Profiteer van het voordeel van concurrerende bootregistratiekosten

Je kunt je boot snel registreren met minimale kosten voor zowel de eerste registratie als de verlenging. Als je kiest voor EU ICP Light Registration via BlueWater Registration Services, dan zul je zeker profiteren van vele voordelen, zoals lage registratiekosten, registratie mogelijk binnen een paar dagen en kwaliteitsservice. Dit geldt in de meeste EU-landen. Je hoeft geen jaarlijkse bootbelasting te betalen.

Als je een wereldwijd geaccepteerde bootregistratie wilt, dan kun je kiezen voor een Nederlandse Wereldwijde Registratie of een UK Deel 1 registratie. De UK Part 1 registratie is betaalbaarder, kan binnen slechts 3 dagen worden gedaan en is geschikt voor commerciële jachten.

Geen beperkingen op nationaliteit

Lichte registratie is voor iedereen mogelijk, en je hoeft niet in Nederland te wonen of de Nederlandse nationaliteit te hebben om je boot onder Nederlandse vlag te laten registreren. Als u geen adres in Nederland heeft, zal Yacht registration Holland u vertegenwoordigen zonder extra kosten in rekening te brengen. Je mag het adres van ons bedrijf als woonplaats gebruiken. Dit is inbegrepen in het inschrijfgeld.

Eenvoudig registratieproces

Het registratieproces is probleemloos. Je hoeft alleen maar een van onze online bootregistratieformulieren in te vullen, afhankelijk van de registratie die je wenst. Je moet de registratie- en autorisatieovereenkomst ondertekenen en een aantal verplichte documenten indienen. Nadat je de documenten voor je boot hebt ingediend, zullen we ze controleren en verifiëren. In de meeste gevallen gaat alles goed. Zo niet, dan nemen we contact met je op en helpen we je om de aanvraag af te ronden. Als we de door jou gedeelde gegevens correct vinden, ontvang je de officiële registratiedocumenten per koerier. Het is gemakkelijk om je registratiedocument na twee jaar te vernieuwen. Je ontvangt het verlengingsformulier op het juiste moment en je hoeft alleen maar de verlenging te betalen.

Snel proces: krijg binnen drie dagen een bootregistratie

Het registratie- en verlengingsproces voor boten is eenvoudig en snel. Met onze Ultra Fast Registration service kan een bootregistratie binnen 3 tot 5 dagen worden uitgevoerd. Dit geldt voor de EU ICP Light Registration, UK Part 1 registratie en Poolse EU-registratie.

Minimale documenten

Je hoeft niet al te veel documenten in te dienen. Een bootregistratie is een probleemloos proces. We vinden het belangrijk dat onze service ervoor zorgt dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Als je een bewijs van aankoop van je vaartuig, een paspoort en een identiteitsbewijs indient, zorgen wij voor de rest. Onze klanten geven ons een 4,9 op een schaal van 5 op Trustpilot. We zorgen ervoor dat onze beloften feiten zijn.

BlueWater Registratie Services voor uw jachtregistratie of MMSI-licentie

Wij zijn een zeer ervaren bootregistratiebedrijf met een staat van dienst van meer dan 10 jaar. Wij bedienen klanten van over de hele wereld. Mocht u twijfelen, lees dan de reacties die we hebben gekregen van onze tevreden klanten.

BlueWater Registration Services is een bedrijf dat zijn klanten een breed scala aan diensten biedt op het gebied van bootregistratie. Je kunt de meeste diensten zoals verschillende jachtregistraties, AIS & MMSI Service en nog veel meer allemaal onder één dak regelen. Onze hoofdactiviteit is jachtregistratie en niets anders.

Neem gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen je graag met al je vragen. Stuur ons een e-mail op info@yachtregistration.services of bel ons: +31 58 707 42 39.

30 april 2024